nieuws

Volg CHORA op facebook, instagram en pinterest en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

PUBLICATIE OP HOMIFY

 

"...De professionals van Chora Architectuur | Interieur hebben een prachtige open leefkeuken gerealiseerd met vrijwel alleen glas, waardoor een heerlijke open ruimte is ontstaan..."

 

"...En dit is het resultaat. Werkelijk geweldig. En vrij uitzicht aan alle kanten naar de groene omgeving. Mocht daar behoefte aan zijn, kunnen de lamellen dicht en is er meteen meer privacy. De keuken is verder praktisch opgezet met een keukenblok en een groot kookeiland. Alles is super modern en de fraaie plavuizen op de vloer maken het plaatje compleet..."

 

link naar de publicatie >

PUBLICATIE OP HOMIFY

 

"...We nemen je in dit artikel mee naar het huis zoals dat in onze tijd gebouwd wordt, wat we bedoelen is dat de looks en het design aansluiten op de sfeer van onze tijd..."

 

"...Dit doet ons denken aan een jaren '60 bungalow of penthouse. Supercool, maar met een eigentijdse twist. Vooral die hangende haard geeft deze kamer een relaxte vibe. Natuurlijk speelt er veel meer mee om deze sfeer te krijgen, vooral die grote ramen. Het is toch heerlijk om in een open en licht interieur te wonen. De meubels hier in de kamer vragen er gewoon om dat je even neerploft om te genieten van ontspannen momenten, precies zoals jij het voorstelt!..."

 

link naar de publicatie >

PUBLICATIE ONTWERPWEDSTRIJD AMBYERVELD MAASTRICHT

 

"...Het Maastricht-LAB heeft in samenwerking met de gemeente Maastricht architecten uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan de verkoop van de kavels binnen het plan Ambyerveld door een ontwerpwedstrijd uit te schrijven. De ontwerpen die voldeden aan de gestelde criteria zijn opgenomen in dit inspiratieboek. Daarnaast heeft de jury drie prijswinnende ontwerpen geselecteerd. Dit inspiratieboek is bedoeld als inspiratiebron voor mensen die een kavel willen kopen en die zelf een woning willen bouwen. Door op aansprekende en inzichtelijke wijze concrete woningontwerpen te presenteren, wil de gemeente de keuze voor zelfbouw in Ambyerveld bevorderen en vergemakkelijken..."

 

link naar de publicatie >